Veckans meny, 48
Vecka 48
Måndag Viltfärslimpa med klyftad bakpotatis, severad med kantarellsås (alt gräddsås)
Havskatt lindad i lufttorkad skinka, serveras med citron smörsås
Tisdag Raggmunk med stekfläsk alt med löksås och kokt potatis
Torsk marinerad i chili, koriander och kokos, nudlar och lime
Spaghetti bolognese med grana padano
Onsdag: Spishällens pannbiff med stekt lök, saltgurka och potatismos
Panerad färsk flundra med dansk remouladsås och citron
Torsdag: Lövbiff med pommes rissole och café Paris kryddad hollandaise
Fisk och skaldjurs gryta med riven feta ost och frörostad potatis
Fredag: Parmesan gratinerad benfri kotlett med ratatouille och potatispuré
Lax sotad med fänkåksfrön och dillmajonnäs, kokt potatis
Veckans alt
Schnitzel med bearnaise sås och stekt potatis 95 kr
Veckans veg
Rostad paprika fylld med böner och grönsaker serveras med en pikant tomatsås 89 kr